Financiering

Financiering

Bisonder Gewoon is volwaardig lid van Klaver4You. Dit is een samenwerking tussen verschillende zorgaanbieders. Het servicecentrum van Klaver4You neemt een gedeelte van onze financiële administratie over en onderhoud contacten met gemeentes en zorgkantoren. Klaver4You beheert ook de contracten en heeft contact over zorginkoop. De gemeente zal de indicatie voor de zorg die u bij ons afneemt, afgeven op naam van Klaver4You. Klaver4You werkt enkel met Zorg in Natura (ZIN).

Wij bieden echter ook dagbesteding in onderaanneming, dus in opdracht van een andere zorgaanbieder. Heeft u vragen over de financiering van onze dagbesteding? Onze zorgcoördinator beantwoord deze graag!

Vragen of contact opnemen?

We hopen dat je met bovenstaande informatie een goede indruk hebt van hoe wij werken en wat je bij ons kunt doen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Michelle Walvaart

Begeleidster locatie Posthuus Kampen
Zorgcoördinator Bisonder Gewoon

E: michelle@bisondergewoon.nl 
T: 06 – 21601882

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.